Luxe hondenbank ‘Oriental Dream’ OOAK

Een exclusieve, handgemaakte hondenbank voor de verwende hond! Het is een uniek ontwerp geinspireerd op de oriental interieurstijl. De hondenbank is geschikt voor een middelmaat hond of twee kleinere honden.

Het kussen (bevestigd) is geschaald tot 1:12 door mij en geprint op een micro katoen en heeft een zachte vulling voor extra comfort. Het is afgewerkt met prachtige kussens geprint op katoen en echt leder (bevestigd aan de hondenbank). De zijkanten van de houten hondenbank zijn afgewerkt met echt ledere kussens (bijpassend bij het decoratieve kussen) en aan de voorzijde zijn twee zeer kleine, echt lederen, tassels bevestigd.

De materialen die ik gebruikt heb voor deze hondenbank zijn hout, leder, metaal, katoen, zijde en gouddraad.

  • Exclusief hond, hondenspeeltje (bal), plant en houten olifant.

Breedte hondenbank circa 10cm
Diepte hondenbank circa 6cm
Breedte ligkussen circa 8,5cm
Diepte ligkussen circa 5,5cm
Hoogte circa 3cm

Poppenhuis schaal 1:12

Beschikbaar via Etsy

Geef een reactie