Uniek huisdier kunstwerk 1:12

Geef jouw huisdier de hoofdrol in een uniek miniatuur kunstwerk! Ik kan een foto van je huisdier verwerken tot een unieke afbeelding. Na het ontwerpen wordt het geprint op zwaar, hoge kwaliteit papier met linnen structuur. Je kunt het direct aan de poppenhuis muur hangen of verrijken met een mooie lijst.

Het kunstwerk kan verzonden worden via reguliere brievenbuspost waardoor verzendkosten laag zijn.

Hoe werkt het?

  • Zodra ik je bestelling ontvang zal ik contact opnemen voor een foto van je huisdier en wat informatie over hem/haar. (Wees ervan bewust dat de foto van goede kwaliteit dient te zijn en dat zowel de kop als nek zichtbaar dienen te zijn)
  • Zodra ik bevestig dat de foto geschikt is kom ik bij je terug met één of een aantal mogelijke ‘kostuums’ dat gebruikt kan worden (dit is afhankelijk van de foto).
  • Na jouw keuze / akkoord voor een kostuum ga ik aan de slag met het maken van het kunstwerk. Dit neemt ongeveer 1 tot 3 weken in beslag om het verzendklaar te krijgen.

Breedte: 40mm
Hoogte: 50mm

Poppenhuis schaal 1:12

Beschikbaar via Etsy

Geef een reactie